CONTACT


“Vanatoarea este o pasiune”

Claudiu PANTEA - WILD HUNTING ROMANIAT: +40 743 897 578 
 E: pro_hunting_2011@yahoo.com
A:Com. Nojorid, sat Pausa, nr. 170 - Bihor


 

Scrie-ne un mesajAm citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile

 
 
Documente necesare pentru invitatie

In scopul de a organiza experienta de vanatoare pe care ati solicitat-o, in cele mai bune conditii posibile, va rugam sa trimiteti solicitarile dumneavoastra de rezervare cu cel puțin 30 de zile in avans! Date solicitate:
• Perioada pentru care intentionati sa veniti in Romania (prima zi si durata)
• Numele complet a participantilor
• Numarul de zile de vanatoare, precum si tipul de vanatoare (individuala / grup)

In acelasi timp, va rugam sa ne trimiteti urmatoarele date cu caracter personal pentru toti participantii:
• Copie Pasaport
• Copie a Permisului de Vanatoare
• Copie a Licenței de Arme de Foc plus Pasaport European Arme
• Asigurare Vanatoare impotriva accidentelor

Avand toate aceste informatii si documente, vom aranja toate procedurile legale pentru a intra in Romania fara sau impreuna cu propriile arme de foc si / sau munitie.

Munitia trebuie sa fie transportata special in cutii inchise, separate de arma!
• Transportul de munitie in bagajul principal nu este permis!

In cazul in care doriti sa veniti in Romania cu propriul caine de vanatoare, trebuie sa aveti in mod obligatoriu cu dumneavoastra certificatul international de sanatate, vaccinarea anti-rabie efectuat cu cel putin 1 luna inainte de sosirea dumneavoastra in Romania.
O cusca speciala caine este necesara pentru transportul aerian.
 

GHID PROFESIONAL VANATOAREA fi ghid profesional de vanatoare inseamna certitudinea și nelinistea ca ai ales o profesie complexa, ca vei parcurge un traseu cognitiv de-a lungul intregii activitati, dar si ca ai puterea de a darui, de a trai sub zodia unor aspiratii inalte, de a cauta solutii care se afla intre arta si stiinta, intre vocatie si cunoastere, intre rationalitate si intuitie.

Ghidul este un expert in domeniul sau de activitate, rolul sau fiind de a creste increderea vanatorului in el insusi, provocandu-l sa dea tot ce are mai bun pentru a fructifica oportunitatile. In prezenta ghidului, este de preferat ca vanatorul sa se simta relaxat si confortabil, percepandu-si maestrul ca egalul sau.
De asemenea, un ghid trebuie sa fie apreciat pentru performantele sale in domeniul de activitate.

Studiez vanatoarea de cand eram copil si din anul 2011 am devenit cel mai tanar gestionar de fond de vanatoare din judetul Bihor – Romania si sunt angajat ca si inginer in domeniul cinegetic la asociatia "Pro Hunting" Romania.


Claudiu PANTEA - WILD HUNTING ROMANIA

FII LA CURENT CU TOATE NOUTATILE

In anul 2017 va asteapta un sezon de vanatoare cu oferte speciale pentru toate speciile de animale care pot fi vanate. Rezervand din timp aceste partied de vanatoare vei beneficia de o reducere a pachetelor si sanse de reusita mult mai bune.

Privacy Policy Settings

Google Analytics
d