DESPRE


“…Pentru noi vanatoarea este un spectacol maret in care natura este cateodata invinsa, dand omului niste clipe de neuitat din plinul faunei naturii”


WILD HUNTING ROMANIA


DESPRE WILD HUNTING ROMANIASCURT ISTORIC
Inceputurile organizarii activitatii vanatoresti in Romania, desi foarte vechi, s-au materializat de prin anii 1870, prin constituirea primei societati de vanatoare la Bucuresti. In anul 1919 in Romania a avut loc constituirea Uniunuii Generale a Vanatorilor(U.G.V.), ca pe urma in 1953 sa devina Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania.

In anul 2010 a avut loc cea mai importanta schimbare a istoriei vanatoresti din ultima perioada, fondurile de vanatoare conform legii 407/2006, avand dreptul de a fi privatizate si a fi scoase unele la licitatie date in folosinta gestionarilor care aveau constituite asociatii de vanatoare legal infiintate.

Aceasta schimbare majora a culturii si gestionarii vanatoresti in Romania a adus o schimbare pozitiva asupra faunei noastre cinegetice fiecare asociatie urmarind cresterea efectivelor de animale si dezvoltarea calitatii trofeelor pentru a fi comercializate respectand toate normele legale si a calitatii trofeelor pentru export.
Asociatia de Vanatoare "Pro Hunting" a fost infiintata in anul 2011 si gestioneaza fondul de vanatoare Pausa numarul "26" in judetul Bihor – Romania, care are o suprafata totala de 9733 hectare din care 2199 hectare padure. Din 2011 pana in prezent asociatia de vanatoare "Pro Hunting" avand rezultate deosebit de bune in recoltarea si cresterea numarului de efecetive de animale, a calitatii acestora este renumita in toate colturile Europei pentru serviciile sale de calitate.

S.C. "Wild Hunting Pro" – Romania in colaborare cu "Pro Hunting Romania" este o societate condusa in scopul dezvoltarii turismului cinegetic din Romania, condusa de Ing. Pantea Claudiu care in prezent conduce si activitatile Pro Hunting in domeniul de inginerie cinegetica.

WILD HUNTING ROMANIA
S.C. "Wild Hunting Romania" este o societate care organizeaza partiede vanatoresti de inalta calitate cu personal professional de specialitate in domeniul vanatorii. Scopul nostru este de a mentine inalte standarde si profesionalism in randul membrilor cu care practicam vanatoarea in Romania.
Formarea, educarea si siguranta vanatorilor este responsabilitatea noastra, facand-se instructaje de securitate profesionale innainte de a participa la o partida de vanatoare,(SSM), se adduce la conostinta fiecarui vanator ce riscuri si regulamente avem nevoie sa le respectam pentru a practica vanatoarea in siguranta.

GHID PROFESIONAL VANATOAREA fi ghid profesional de vanatoare inseamna certitudinea și nelinistea ca ai ales o profesie complexa, ca vei parcurge un traseu cognitiv de-a lungul intregii activitati, dar si ca ai puterea de a darui, de a trai sub zodia unor aspiratii inalte, de a cauta solutii care se afla intre arta si stiinta, intre vocatie si cunoastere, intre rationalitate si intuitie.

Ghidul este un expert in domeniul sau de activitate, rolul sau fiind de a creste increderea vanatorului in el insusi, provocandu-l sa dea tot ce are mai bun pentru a fructifica oportunitatile. In prezenta ghidului, este de preferat ca vanatorul sa se simta relaxat si confortabil, percepandu-si maestrul ca egalul sau.
De asemenea, un ghid trebuie sa fie apreciat pentru performantele sale in domeniul de activitate.

Studiez vanatoarea de cand eram copil si din anul 2011 am devenit cel mai tanar gestionar de fond de vanatoare din judetul Bihor – Romania si sunt angajat ca si inginer in domeniul cinegetic la asociatia "Pro Hunting" Romania.


Claudiu PANTEA - WILD HUNTING ROMANIA

FOND DE VANATOAREWild Hunting este partenerul tau exclusiv pentru vanatorile organizate din Romania. Vanatoare este o pasiune!


detalii

FII LA CURENT CU TOATE NOUTATILE

In anul 2017 va asteapta un sezon de vanatoare cu oferte speciale pentru toate speciile de animale care pot fi vanate. Rezervand din timp aceste partied de vanatoare vei beneficia de o reducere a pachetelor si sanse de reusita mult mai bune.

Privacy Policy Settings

Google Analytics
d