FOND VANATOAREFOND DE VANATOARE WILD HUNTINGIn Romania organizam partide de vanatoare incepand de la vanatul mare precum Cerbul Comun , Mistretul pana la cele mai mici pasari cum sunt prepelita si ciocarlia in limita cotelor de recolta emisa de ministerul mediului. Asociatia de vanatoare Pro Hunting Romania este infiintata din anul 2011 si este in topul fondurilor de vanatoare cu efectivele de vanat din Romania. Wild Hunting Romania a fost infiintata pentru a putea oferii vanatorilor, servicii de cele mai inalte nivele si de calitate superioara, organizate pe teritoriul Romaniei cu personal de specialitate in domeniu.

Contactati-ne telefonic sau pe adresa de email. O sa va raspundem prompt si va acordam asistenta in privinta alegerii unei partied de vanatoare.

 

GALERIE FOTO

Domeniul de vanatoare WILD HUNTING

 

FII LA CURENT CU TOATE NOUTATILE

In anul 2017 va asteapta un sezon de vanatoare cu oferte speciale pentru toate speciile de animale care pot fi vanate. Rezervand din timp aceste partied de vanatoare vei beneficia de o reducere a pachetelor si sanse de reusita mult mai bune.

Privacy Policy Settings

Google Analytics
d