VANATOARE FAZAN


OFERTA FAZAN

(Phasianus colchicus)

PERIOADA: 1 Noiembrie / 31 Ianuarie (Goana - Grup)


WILD HUNTING ROMANIA


VANATOARE FAZANMasculul are o coada lunga bifurcata, iar penajul auriu cu pene pestrite alb cu negru, sau galben cu cenusiu. Capul este albastrui cu reflexe verzui. Femela are penajul de culori mai spalacite de nuante galben cu cenusiu. In prezent se cunosc ca. 30 de rase, toate fiind pasari active ziua, traind pe campuri cu terenuri cultivate, unde consuma de obicei o hrana de natura vegetala, iar noaptea se retrag in padure dormind in arbori.

Detalii...

Este o pasare poligama (un cocos avand 5 -6 gaini), sedentara, care nu migreaza iarna ci numai in cautare de hrana. Femela depune in cuib 8 - 15 oua verzui sau brune pe care le cloceste din aprilie pana in iunie timp de 24 de zile pe un sol cu ierburi. Glasul cocosului de fazan este un tipat, care poate fi auzit seara cind se urca in arbori pentru dormit, dimineata in zori cind coboara, ori de cite ori se considera amenintati de vreun pericol si in perioada de imperechere. Femela scoate si ea un ticait usor, iar in copac se urca fara sa dea glas.

4 nopti cazare hotel sau pensiune
3 mese / zi / vanator - bauturile alcoolice nu sunt incluse
3 zile de vanatoare
Transport zilnic in teren
Gonasi si caini de vanatoare
3 zile de vanatoare / 4 nopti cazare

Grup 6/8 vanatori

Grup 9/12 vanatori

Pana in 50 fazani 550 EURO/vanator 450 EURO/vanator
51 – 100 fazani 750 EURO/vanator 650 EURO/vanator
101 – 150 fazani 850 EURO/vanator 750 EURO/vanator
Peste 150 fazani oferta oferta
Translator – 50 EUR / zi – grup 1 - 5 vanatori
Transfer aeroport – 0.85 EUR / km
Inchiriere arma – carabina – 40 EUR / zi + 2 EUR / cartus

FII LA CURENT CU TOATE NOUTATILE

In anul 2017 va asteapta un sezon de vanatoare cu oferte speciale pentru toate speciile de animale care pot fi vanate. Rezervand din timp aceste partied de vanatoare vei beneficia de o reducere a pachetelor si sanse de reusita mult mai bune.

Privacy Policy Settings

Google Analytics
d